Stichting Zino gaat uitbreiden!

Op 1 januari zijn we gestart met het opzetten van een nieuw Zino-team voor retrievers. Naast het herplaatsen van de Friese stabij en de wetterhoun is er behoefte om ons werk uit te breiden voor meer rassen. We hebben voor de golden retriever drie enthousiaste vrijwilligers gevonden die zich willen inzetten voor herplaatsingen.

Welkom Cisca, Klazien en Martine bij Team Zino!

De afgelopen weken hebben zij meegedraaid bij de Friese rassen en nu zijn zij klaar om aan een nieuw Zino-avontuur te beginnen. We starten met het herplaatsen van de golden retriever en hopen in de loop van het jaar ook voor andere retrievers een veilig alternatief te kunnen bieden in plaats van de bestaande advertentiesites zoals Marktplaats waar handelaren maar al te graag hun slag slaan.

Cisca, Klazien en Martine staan klaar om van start te gaan.

Ben je benieuwd naar de retrievers? Word dan lid van onze nieuwe groep:

Facebook logo
www.facebook.com/StichtingZino-Herplaatsing-Retrievers