Een laatste woordje van Sandra Smits

Het is bijzonder om het ontstaan van een stichting, zoals Stichting Zino, mee te maken. Ik heb mogen genieten van de eerste stapjes, het enthousiasme en de passie van iedereen die zich bij ons voegde en de liefde van onze vrijwilligers die de honden een nieuwe kans boden.

In minder dan 3 jaar tijd heb ik Stichting Zino zien uitgroeien tot een fantastische hulp voor honden die door omstandigheden niet langer bij hun oude baasjes konden blijven. Ik ben trots dat ik hier deel uit van heb mogen maken.

Voor twee jaar heb ik als webbeheerder de website van Stichting Zino mogen opbouwen en beheren. Veelal een uitdaging, maar ik deed het met heel veel plezier. De taak van webbeheerder is echter (en helaas) lastig te combineren met een fulltime-studie en daarom heb ik besloten, met pijn in het hart, nu na twee jaar, mijn taak over te dragen. Ik ga het missen en wil iedereen dan ook bedanken.

Ik wens Stichting Zino en al haar vrijwilligers veel succes en wens de huidige en toekomstige herplaatsers veel liefde. Er is niets mooiers dan te zoeken naar het beste mandje voor ze.

Sandra Smits
Voormalige webbeheerder van Stichting Zino