Luna zoekt een nieuwe mand!

#stichtingzinoLuna3Naam: Luna
Ras: Friese stabij x labrador
Geslacht: teef
Geboortedatum: 2 oktober 2012
Stamboom: nee
Kan bij honden: ja
Kan bij katten: niet bekend
Kan bij kinderen: ja
Zindelijk: ja
Kan loslopen: ja

Omschrijving:
Dit is Luna! Luna is een kruising friese stabij x labrador van 6 jaar oud. Ze is een lieve, aanhankelijke, gezonde, maar onzekere meid.

Binnenshuis is Luna rustig en aanhankelijk maar waaks bij voor haar spannende nieuwe situaties of bezoek. Dit heeft met haar onzekerheid te maken.

Buitenshuis reageert Luna, vast of los, uitdagend op andere honden. Aan de riem uit ze dat door te blaffen en te trekken. Heeft ze eenmaal contact gelegd, dan is het goed. Ze zoekt haar eigen weg en houdt de baas in de gaten.  Ze wil ook graag haar baasje beschermen. Het ontmoeten van onbekende mensen en kinderen vindt ze door haar onzekerheid moeilijk. Luna vindt het dan het prettigst dat zij als eerste contact kan maken en dan is het goed.

Haar huidige baasje vindt het moeilijk om hier mee om te gaan en zoekt daarom voor Luna een nieuw mandje. Luna houdt van aandacht en spelen. Ze vindt het erg vervelend als de baas met stemverheffing naar haar spreekt.

We zoeken voor Luna een lieve, geduldige baas die consequent is en haar veel aandacht wil en kan geven, met haar wil spelen en Luna kan helpen minder onzeker te zijn. Wellicht een baas die een stabiele hond heeft waar Luna zich aan op kan trekken? Voor haar zou het ook fijn zijn als haar nieuwe baas in een prikkelarme omgeving woont.

Wil jij Luna’s nieuwe baasje worden? Of weet jij iemand die dit wil? Stuur dan een mail naar stichtingzino@gmail.com.

Contactpersoon: Lindy.