Bodhi zoekt een nieuwe mand!

23stichtinginobodhiNaam: Bodhi
Ras:  heidewachtel
Geslacht: reu
Geboortedatum: 5 mei 2011
Stamboom: ja
Kan bij honden: ja
Kan bij katten: ja
Kan bij kinderen: vanaf 12 jaar
Zindelijk: ja
Kan loslopen: ja

Omschrijving:
Ik wil jullie graag voorstellen aan Bodhi.

Bodhi is een Heidewachtel van 7 jaar oud. Hij luistert ontzettend goed naar commando’s en vind het heerlijk om in een losloop gebied los te rennen. Als het baasje hem roept komt hij ook meteen terug.

Bodhi kan ook goed met andere honden. De ene keer negeert hij ze en de andere keer speelt hij leuk mee.

Naar bekende kinderen reageert Bodhi enthousiast, dat is te zien aan zijn kwispelende staart, hij springt niet tegen ze op. Naar onbekende mensen is Bodhi een beetje waaks wat overgaat in enthousiasme als ze naar hem toe komen.

Bodhi vindt het heerlijk om te wandelen, apporteren en om aandacht te krijgen. Wat hij niet leuk vind is dat hij gestoord wordt tijdens het eten of kauwen op zijn bot. Daar wil hij in alle rust mee bezig zijn.

Bodhi zal voor de tweede keer worden herplaatst. De eerste keer is hij herplaatst door een veranderde gezinssituatie en was Bodhi erg veel alleen en al was zijn baasje dol op hem, ze wilde voor hem het beste. Bij zijn huidige baasje heeft Bodhi door omstandigheden een slechte start gehad waardoor de verstandhouding niet optimaal is tussen Bodhi en het baasje. Hierdoor accepteert Bodhi niet alles van hen wat zich uit in grom en bijtgedrag. Zijn baasjes denken daarom dat het beter is voor om op zoek te gaan naar andere baasjes voor Bodhi. Ze vinden het wel moeilijk  om Bodhi te moeten herplaatsen,  aangezien ze ondanks het grom en bijtgedrag, toch dol op Bodhi zijn geworden.

We zijn daarom op zoek naar een baasje die van heerlijke wandelingen houdt en in de zomer met Bodhi gaat zwemmen. Een baasje die graag met Bodhi wil trainen.

Ben jij of ken jij diegene waar een mandje voor Bodhi thuis staat? Stuur dan snel een mail naar stichtingzino@gmail.com

Contactpersoon: Martine