Djax zoekt een nieuwe mand!

#zino_djaxNaam: Djax
Ras: Berner sennen x herder
Geslacht: reu
Geboortedatum: 3 juli 2013
Stamboom: nee
Kan bij honden: ja
Kan bij katten: ja
Kan bij kinderen: nee
Zindelijk: ja
Kan loslopen: ja
Kan in de auto: ja

Omschrijving:
Dit keer gaan wij Djax, een vrolijke Berner sennen/herder kruising van 6 jaar helpen zoeken naar zijn nieuwe mand.

In huis is hij het allerliefste kameraadje wat je je kan voorstellen, hij ligt vaak rustig in zijn mand of ergens waar jij ook bezig bent. Maar heb je een lege doos, dan is Djax aanwezig en maakt hij deze met heel veel plezier voor je kapot.

Djax vindt het heerlijk om lekker naar de bossen of het strand te gaan, zijn bal mee, dat is zijn feest! Wanneer Djax alleen thuis is, wordt hij onrustig. Hij was altijd gewend als zijn baas weg ging, hij weggebracht werd naar andere honden, helaas is dat door een verhuizing onmogelijk.

Djax loopt buiten lekker op zijn eigen tempo achter je aan, overal snuffelen, zijn honden ding doen vindt hij heerlijk.

In contact met de meeste honden is hij relaxed, alleen nog grotere honden vindt Djax spannend.

Djax vindt het stofzuigen van zijn baas niet leuk, net zoals dat hij af en toe gewassen moet worden. Helaas voor Djax hoort dat erbij.

Djax krijgt pijnmedicatie, hij is geopereerd aan zijn beide meniscussen. Door deze dosis op vaste tijden te blijven gebruiken gaat het goed met Djax.

Wat voor baasje zoekt Djax? Een baas die of veel thuis is of een ander hondenmaatje heeft zodat Djax niet alleen thuis hoeft te zijn.

Ben jij die baas met dat warme mandje voor Djax of ken je iemand die een warm mandje voor hem heeft staan?  Stuur dan een mail naar stichtingzino@gmail.com

Contactpersoon: Corrie en Jolande