Ollie zoekt een nieuw mandje!

Ollie herplaatsing Stichting ZinoNaam: Ollie
Ras: Engelse springer spaniël
Geslacht: reu
Geboortedatum: 27 augustus 2011
Stamboom: ja
Kan bij honden: nee
Kan bij katten: nee
Kan bij kinderen: nee
Zindelijk: ja
Kan loslopen: nee

Ollie is net als zijn broer Alfie een prachtige Engelse springer spaniël. Houdt van rennen, spelen en zwemmen. Overdag is hij eigenlijk altijd buiten te vinden met zijn broer. ’s avonds komen ze lekker binnen bij de baas liggen.

Ollie en Alfie hebben al een tijdje niet losgelopen omdat ze een groot erf hebben. Vroeger liepen ze wel gewoon los. Dit moet dan ook weer even geoefend worden. Ollie en Alfie zijn een tijd geleden gegrepen door een grote hond. Ze zijn sindsdien wat minder sociaal naar andere honden.

De mannen zijn op zoek naar een baasje die ze ruimte en aandacht kan bieden. Een baasje die het leuk vindt om weer met ze te gaan trainen. Het heeft de voorkeur dat Olie en Alfie samen kunnen blijven.

Ben jij die baas? Of ken je iemand? Stuur ons dan een mail: stichtingzino@gmail.com.

Contactpersonen: Alie & Klazien