Ik zoek een hond

Stichting Zino helpt honden bij het vinden van een nieuw huis, maar daarvoor hebben wij mensen nodig die hun een mandje aanbieden.
Bent u opzoek naar een hond en wilt u ze een tweede kans geven dan kunt u hieronder het formulier downloaden.

Het ingevulde formulier stuurt u dan als Word document (en dus niet als PDF)  naar stichtingzino@gmail.com.

Uw gegevens zullen worden verwerk en opgeslagen in ons database. Bij een match tussen hond en geïnteresseerden zullen wij contact met u opnemen.
Heeft u al interesse in een van de honden die wij herplaatsen en wilt u zich daar voor aanmelden? Vermeld dan in de mail de naam van de betreffende hond.

Aanmeldformulier baasje

Lukt het u om wat voor reden niet; stuur ons een mail of bel ons en wij helpen u verder!