Noodopvang

Bij herplaatsingen gaat een hond in de regel rechtstreeks van het oude baasje naar het nieuwe baasje. Soms is dat niet mogelijk en moet een hond met spoed in noodopvang worden geplaatst. Bijvoorbeeld omdat zijn baasje plotseling is overleden. Het gaat dus om uitzonderlijke situaties, Stichting Zino heeft geen asielfaciliteiten. We streven naar een landelijk dekkend netwerk, zodat een hond altijd snel naar zijn tijdelijke onderkomen kan worden gebracht of snel voor de noodopvang kan worden opgehaald.

Kunt u in geval van nood een hond opvangen?
Stichting Zino zoekt continu mensen die in geval van nood een hond kunnen opvangen. Als u tijdelijk een hond een mandje kunt geven, kunt u zich aanmelden via stichtingzino@gmail.com. Ruime ervaring met honden is vanzelfsprekend vereist. Als u zich hebt aangemeld ontvangt u een inschrijfformulier. Kent u iemand, dan kunt u ons dat ook laten weten.