Vrijwilligers gezocht!

Vele handen maken het werk lichter!
Stichting Zino is voortdurend op zoek naar hondenliefhebbers (vrijwilligers) die kunnen helpen bij onze activiteiten denk hierbij aan;

– Hulp bij het herplaatsen van honden

– Screenen van nieuwe aanmeldingen

– Advertentiesites volgen en reageren op advertenties

– Organiseren van wandelingen voor de promotie van Stichting Zino

– Noodopvang adressen

– Gedragsdeskundigen die adviezen willen geven bij problemen of een stukje over een probleem willen schrijven

Heb je tijd en vind je het leuk om je in te zetten voor een goed doel? Stuur een mail naar; stichtingzino@gmail.com.

Op dit moment zijn wij ook op zoek naar mensen die geïnteresseerd zijn om voor een ras een nieuwe herplaatsgroep op te starten. Wij zoeken hiervoor hondenliefhebbers met hart voor een ras, liefst zelf in bezit van dat ras.

Is er voor jouw ras geen goede en veilige manier van herplaatsen en heb je zin en tijd om dit voor jouw ras (en kruisingen van het ras) met ons op te zetten? Stuur dan een mail naar; stichtingzino@gmail.com.